Не вередуй, та не шукай кохання

Геннадий Сивак
Не вередуй, та не  шукай  кохання,
Якщо воно не значено тобі,
Ти лиш  для серця відгадай бажання,
Та й так, щоб не завадити собі…

Не всякому вона   іде  від Бога,
Скрижалі  долі в кожного  свої…
Тай в  кожного в житті своя дорога,
 В якій любові вищі почутті.

Знай, від   думок, чуття палають,
Та на серце тиснуть,
Біда, якщо  не покохають,
Вважайте не жили…

Плачуть, коли одинокі,
Білий Світ в тумані,
Блищать зірки синьоокі,
Не бути в омані…

Віра нам  допомагає,
Здійснює бажання,
А надія зберігає,
Право на кохання..

Автор   Геннадій  Сівак.
13  січня  2016  року.