Гра в бажання

Олеся Райська
 
 Це просто гра, ти певна, моя люба?!
  Азарту брак? Стомилась від буття...
  Не дивна забаганка та й не згуба
  Зіграємо! Погоджуюся я.

  Вважай за жарт - зіграємо в бажання!
  На кожен місяць року - знай - одне
  І так - дванадцять. З вечора до рання
  Все сон не йде  - думками я про те...

  Чого собі бажати? Я міркую
  У різнобарв'ї  почуттів й думок
  Я розгубилася - чого нафантазую
  Що сокровенніше? і так за кроком крок

  Пригадую  обличчя, силуети
  Мелодії,  слова і  відчуття
  І колажі   - життя мого  сюжети
  Тут не до гри - авжеж, щаслива я?

  Бажань дванадцять ... Та одне я маю
  Ти посміхаєшся - програла, певно, я?
  Від січня та й до січня  я бажаю
  Лише кохання, що б на все життя...