17, 01, 2016 Лирическое зимнее

Светлая Две Тысячи 10
Нядзельны від з акна ... на снезе сонца ў парку і лыжнікі, што мацыён свой ладзяць зранку... Прыгожа, навявае ўспамін, калі і сам хадзіў на лыжах ... не адзін... З сябрамі ў лес, на дальнюю гару ці горку, замест вады ўзяўшы снегу прыгаршню... і так салодка, як бы цукерку з'еў... і на душы так лёгка...Няма на ёй ніякіх грузаў ... непад'ёмных...