Зима майже без снiгу...

Геннадий Сивак
Зима майже   без снігу,
Без пролісків весна,
Через  обставин  збігу,
Іде  навкруг війна…

Природа  первозданна,
В ній   двадцять перший вік..
Не пролітає   мана,
Нема  від стресів лік…

Хоча й  дощує    осінь,
  Та  в літку тиск жари,
Все  молимося,  просим,
Добра для  дітвори.

Отрутохімікати,
Взялися  за людей,
Їх в їжі  так  багато,
Як і  тупих ідей…

Без   Єви тепер  та  без    Адама,
Страждає Білий Світ,
  Голови держав - типу   Обами,
З них кожен пройдисвіт…

Зничтожують природу,
Та  землю  так  бомблять,
Що для людського роду,
Не буде благодать…

Лише всесильний Боже,
Врятує нам життя,
Бо  рушити не гоже,
Шляхів  у Майбуття.


Автор  Геннадій  Сівак.
15  січня  2016 року.