Колядки украинские

Доктор Эф
Коля-коля, Колядин
Лізу з кумом через тин
До вашої хати
З святом привітати

Світить зірочка руда
Стука в шибку коляда
Даром не кепкуйте
Краще нагодуйте.

Дайте хліба і сальця
І ковбаски два кільця
Поросячу ляшку
І горілки пляшку

Пів індички, пів кроля
Мо, якого жигуля
Можна і корову
Товсту та здорову.

Хай би було ще котлет
Олів'є та вінігрет
Помідорки та кутя
Дуже було б до путя.

Щоб пісні лунали с гір
Щоб усім гуртом за мир
Чарка випивалась,
Доля не цуралась.

Коля-коля-колядин
Головний момент один
Він не забарився
Христос народився.