Киця

Владимир Евтушенко
       КИЦЯ
   (котяча серія)

Наша киця – баловниця!
Їй на коврику не спиться.
Наша киця миє лапки
І наточує царапки.

Ці царапки зловлять мишку,
З нею гратиметься трішки.
Вона мишку відпускає,
Потім, знову доганяє.

Баловниця наша киця,
Їй на коврику не спиться.
Вона дуже любить гратись
І за бантиком ганятись.

Киці ми дамо сметанки
І ковбаски до сніданку.
Попоїла наша киця,
Тепер пісеньку мурличе.