20, 01, 2016

Светлая Две Тысячи 10
CАТЫРА І ГУМАР ?
Дваццаты дзень, як чорта цень... падаткі , скруха, палітвязні... і штрафы...пені, у якіх народ заграз... і ўжо ні шыі, ні вушэй не бачна... Ты па жыццю павінен тацю...не выпусціць, пакуль што будзеш мецьма, браце. А потым на пагост, ды добра пахавае калі ўрост, а то, глядзі, мо седзячы, каб сэканоміць ...сёння серада...