19, 01, 2016 Флэшмоб на Вадахрышча

Светлая Две Тысячи 10
Халодная, як лёд вада, настрой як быццам, у ваяра...то Вадахрышча свята! І большых свят няма, чым акунуцца ў палонцы, што без донца ... Людзей там шмат, ідуць на вечны бой з сабою... зіма, ахвярнасць ... і характар!