Моя найдорожча веснянка

Надежда Рубан
           моя  найдорожча.

               
Прийшла  радість  і  світло  у  моє  віконечко,
Я  за  внучку  Богу  дякую  дуже ,
Моя  Данічка -  то  моє  любе  сонечко,
Зігріває  тепер  мені  душу.

Моя  Дануся – то  моя  ніжна  квіточка,
То  моє  найдорожче  золотко ,
Моя  втіха  ,  моє  тепле  літечко
І  тепер  на  душі  моїй  солодко.

Королева , принцеса  брильянтова,
Моя  внучка -  веснянка  у  квітах ,
Ізумрудна  моя , діамантова,
Найдорожча  за  усі  скарби  світу.


Автор : Н.П.Рубан.