Воскресный спич

Светлая Две Тысячи 10
Нядзельны спіч - 2
Наступны крок - убок. Прамы нам шлях нічога і не дасць. Адыдзем ад палітыкі заганы! Хіба бараны мы? Хіба не бачым гвалту над сабою? Хіба не чуем у наваколлі стогнаў? ХІба нам страшна, людзі? Даволі жыць у суцэльным словаблуддзі! На вуліцы чысцей паветра, там ёсць свабоды вецер! Няма БТ, няма радыёкропкі, няма і думак тых, што мозг наш точаць. Адзін за аднаго паўстанем... і ўраз мы вольнымі , я спадзяюся, станем! А нЕ калі, паўторым выхад... а там яшчэ ... і пакрысе... пакрыху...
Чым так , у кутках, нам паміраць, то лепш паспрабаваць лятаць