А евнухи, блаженны укр

Белая Роза-Таня Маслий
 А євнухі, блаженні...
               
Парубонькі молоденькі,
Старші і дідиська!,
Ну чого вам, так нахабно
Лізти до дівчиська?!

Ви пустенькі, гонорові,
Мудрість вас тікає…
Ні «пухнасті», не за вами,
Дівчина зітхає.

Так, Царівна хоче красеня, --
У чеснотах, як в броні!
А навколо самі органи:
І причинні і смішні!!!

То чого панове длубатись
І  «скакать», як навіжені…
Оскопіть себе, Розумники!!,
Знайте, Євнухи – блаженні.

Біла Троянда
12.06.2013.
(УКРАИНСКИЙ)