***

Аня Ткачук
З моїх очей в твої стрибали бісики,
З твоїх – в мої , потім по колу бігали,
Один навпроти одного здивовані і мовчимо, і трішечки налякані.
І те червоне зліва вибиває ритм,
Вібрації розносячи по тілу,
А ми до сміху горді та шифруємось,
А зовні – дурники, що, звісно, паляться