Кохання нiжне почуття

Геннадий Сивак
Кохання – ніжне почуття,
Закохана душа не продається,
Дарує лиш  найкращі  відчуття,
Залюблена ,  відверто усміхнеться…

Кохання – це сердець шалений бій,
Коли туман  нам устилає очі,
Коли не  має  свої влади Вий,
Коли у влади причуди  жіночі…

Кохання , знай  в руках тримає Світ,
Воно даровано нам небесами,
Та не старіє в нас з  прибуттям  літ,
Вмирає воно тільки разом з нами…

Автор Геннадій Сівак.
24 січня  2016року.