Кульбабки - веснянки Землi

Юрий Сафроненко
Тихенько, як пава, заметів проміж
Ступає по кочках Весна босоніж.
І там де пройшла, там, як зорі малі -
Розквітнуть кульбабки -
веснянки
Землі.

26.01.2016=GoldKing=