Жемчужина 28

Соломия Галицкая
ЖЕМЧУЖИНА 28

Сказал святоша блуднице, заносчиво смеясь:
"Ты запятнала честь свою, втоптала душу в грязь.".
Она ответила ханже:"Ты Бога не гневи.
Ведь ты не раз со мною пил хмельной нектар любви.".

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

************************

ПЕРЛИНА 28

Сказав святенник блудниці:"Для неба ти чужа.
Гріхом обтяжена твоя споганена душа.".
Відповіла вона ханжі:"Побійся Бога сам.
Багато знає таємниць про нас кохання храм.".

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА