логр

Аня Ткачук
Колись тут  мешкатимуть люди,
В стінах зародиться життя.
Хтось знайде щось,
А хтось  -  загубить,
Можливо стрінуться серця…
А поки  - це сухе каміння,
Що змінить колір від дощу
Тут все можливо, потенційно,
Як і в житті, все, далі йду…