Каламбур на беларускай мове - 149

Леонид Ганчаров
Каламбур пра драматурга

Не надзяляе драматург увагі П'ЕСАМ,
Зноў круціць фігі апантана дзеяч:  "ВОСЬ  ІМ!
Спаіў калег сваіх і сёмы дзень ён П'Е  САМ,
А заўтра будзе ўжо дней не сем, а ВОСЕМ.


*****

Каламбур о драматурге

Не уделяет драматург внимания пьесам,
Снова крутит фиги неистово деятель: "Вот им!"
Споил коллег своих и седьмой день он пьёт сам,
А завтра будет уже дней не семь, а восемь.