Хто кохаe, той щасливий

Геннадий Сивак
Хто  кохає, той щасливий,
В того завжди настрій є,
Кароокій, чорнобривій,
Серце  віддає своє.
За усмішку одночасно,
За зворушливі  пісні,
Вони  покохались вчасно,
У садочку навесні.
Шпацирують до світанку,
Легковажно  час біжить,
Будуть  свататись до ранку,
Час коханих не спішить…
Залюбки ідуть  додому,
Їх чекають рушники,
Знай не відчувають втому,
І на березі ріки.
Хто кохає той щасливий,
Дуже радісні батьки,
Чуються весільні співи,
Будуть  гарні малюки.

Автор  Геннадій  Сіівак.
31 січня 2016 року.