Ногайша на ногайском языке

Джамиля Хасанова
Ушаман, таяман
Йолдынъ бойында,
Язаман, ягаман
Соьзлер ойымда.

Билемен, сеземен
Сенинъ янынъды,
Кетемен, уьземен
Юка йибимди.

Янаман, куьемен
Болган заманда,
Карайман, куьтемен
Бек  сагынганда.