Очень прошу!

Светлая Две Тысячи 10
Вельмі прашу !
Фэйсбук, вяртай сабе надзею, на пазітыў жыццёвы ўсім спадзевы, на годнае жыццё ўжо заўтра, на лепшы дзень, які настане ... А мы павінны піць какаву, яна настрой на раз вяртае... ці вітаміны з С і D... не будзем доўга мы тады ў бядзе )