Молитва

Игорь Скрягин
Дай мне горькие годы недуга,
Give me bitter years of the disease and

Задыханья, бессонницу, жар,
Gasping, fever, insomnia too,

Отыми и ребенка, и друга,
Take away child of mine also with friend,

И таинственный песенный дар -
The mysterious song gift that’s full.

Так молюсь за Твоей литургией
So I pray during your public praying

После стольких томительных дней,
After many laborious days,

Чтобы туча над темной Россией
To a cloud above Russia’s hazing

Стала облаком в славе лучей.
Turn into cloud in glory of rays.