Я тебе шукаю...

Геннадий Сивак
Я тебе шукаю,
Хоч знайти не можу,
Я тебе кохаю,
Господь допоможе…

Найдемо  спільну мову,
В цьому діалозі,
Мовим  вірне слово,
Щастя на порозі…

Знайти милу мою,
Швидше розшукати,
Адже вірю в долю,
Привести до хати.

По Світі блукаю,
Може й так не гоже,
Інших не бажаю,
Піддержи, о  Боже…

Десь на роздоріжжі
Шліхів незбагненних,
На лівобережжі,
У думках  химерних…

Посмішка ласкава,
Зовсім не примара,
З'явилась наче пава,
Ось тепер ми пара…

Я   її  кохаю,
Бо  найкраща панна,
Іншої не знаю,
Лиш вона бажана…

Отже зберігайте,
Жінок  чоловіки,
Та  не забувайте,
Відданих  навіки...



Автор Геннадій Сівак.
2 лютого  2016 року.