Коли з явля ться кохання

Геннадий Сивак
Коли з'являється  кохання,
Мов  сонця промінь гріє нас,
Коли з'являється  кохання?
В призначений нам Богом час…

Знаходить кожен свою пару.
Свята для всіх перша любов,
ЇЇ магічні й ніжні чари,
Сильніше розганяють кров.

Вона, яскрава королева,
Поруч всміхається король,
Чекає їх  весільне  диво,
У кожного сімейна  роль…

Коли з'являється  кохання,
Воно  небачений  сюрприз,
Воно небесне дарування,
Та   долі  чинної   каприз…




Автор Геннадій  Сівак.
23  січня 2016 року.