Это будет честно

Светлая Две Тысячи 10
Кайданы апраніце на мяне!
Ужо хопіць гэтае хлусні, што дэмакратыя, што дбае пра мяне краіна, што ў маёй талерцы не балАнда з крапівы, што маю я якіясь перспектывы... Вось толькі зацягнуць мне пояс, і не купляць вялізны самалёт ці самаход, цягнік, замест таго купіць квіток на дальні той пагост, каб Захад не ўбачыў новых могілак ...
Кайданы апраніце на мяне!