Березневi дивА

Юрий Сафроненко
Березневим щирим ранком,
Лісовим весняним ганком,
Сіяв Березень дивА -
Щоб проклюнулась трава.
Набубнявлював бруньки,
Сріблом напував струмки.
Пензлем з сонячної банки
Розфарбовував веснянки
Рудим золотом кульбабки.
ЗашарІлися дубравки.
Кличе всіх Весна на свято -
Смажить Березень завзято
На галявинній пательні
Зачаровані млинці!
Й ріже їх
на
п
р
о
м
і
н
ц
і
.
06.02.2016=GoldKing=