Лютий Лютий

Юрий Сафроненко
Розлютився лютий Лютий на стареньку зиму влють,
Та насипав купи снігу для санчат "ВдалекуПуть".
В лантухах розклав у полі
сніго
біло
б
а
р
а
б
о
л
і
.
А картопля біла-біла, розвалилася на прах,
Як сніжинки закружила, заіскрилась в дивних снах.
Кожуха зліпив із вати, погукав художню Фею
На віконцях малювати всім картинну галерею.
Намостив круті намети, всіх до свята запросив,
А щоб ті не забарились -
Морозилку
в
і
д
ч
и
н
и
в
...

P.S.
Дiд Мороз iз морозилки:
- Вже рушаємо, хлоп'ята!
Обережно зачиняте
у моєм таксi
двецята!

05.02.2016=GoldKing=
http://stihi.ru/2016/02/06/123