08, 02, 2016

Светлая Две Тысячи 10
Ізноў, як быццам безпадстаўны, сум...ад дум, ад матаналізу ў кішэні сумы... Даколе буду ў ролі грума ў карэце банды, што вязе ўсё далей у бруд? Пытаюся сябе і Вас, сябры мае! Чаго нам не стае, каб зменам нейкім даць прытулак? Пачаць ужо трэба хату будаваць, і дрэва пасадзіць, палі засеяць... і для сябе, не зграі ўсё бясконца аддаваць, якая ўсё гуляе баль на костках нашых, у вочы смеючыся нам жа. І дзеці, унукі не прабачаць, калі і далей будзем мы маўчаць! Паўстаць ужо трэба супраць гвалту! Радзіма годных грамадзян бо варта!