Промелькнул за часом час...

Александр Зрячкин
Промелькнул
За часом час,
День уютный
Позади.
Хочешь радости
Сейчас -
Слишком многого
Не жди.
Обниму тебя,
Mon cher,
Чтобы грусть твоя
Прошла,
Остаются
На душе
Капли счастья
И тепла...