Хлопчик

Олег-Дядя-Карпенко
Ой, періщить дощик,
По калюжам лупить.
А маленький хлопчик
Нікого не любить

Горобців сіреньких
Він загнав під кущик,
Й тішиться, раденький,
Сам отой як хлющик

Поплює в долоні
Дерево понищить,
А на ранок в домі
Станеться небіжчик