Схаменись

Таня Турбин
Ой лишенько,
козаче - схаменись,
та не дрімай
в лиху годину,
вже чобіт вкрали,
та і Украіну,
такий солодкий сон -
с похмілля він
буде на чужім
весіллі!

           Фото из интернета