Роберт Геррик. Н-831 Припади и пей

Сергей Шестаков
Роберт Геррик
(Н-831) Припади и пей

Испей из родников своих водицы!
Чем больше пьёшь, тем меньше истощится.


Robert Herrick
831. Draw, and Drink

Milk still your fountains and your springs: for why?
The more th'are drawn, the less they will grow dry.