Лацу лиф. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Заз акуна лацу лиф,
Ацукьнавай пашмандиз
Хкажна за гъилерал,
Килигна зун хъсандиз.

Лацу лифрел гьалтай кас,
Вуж ят/а яраб?
Гатфар юкъуз кесиб гьайван,
Авур ик/ кабаб.

Лацу лифре лув гана.
Хъфенва ам дамахдиз,
Мурад кьилиз акъудиз
Кьуьлер ийиз, даяхдиз.