Вже весна

Виктор Плут
             ВЖЕ ВЕСНА
                (пісня)

Де ж ти, квітонько, росинко,
Де ж ти, сонечко ясне?...
Виглянь промінцем, стежинко,
І поклич в весну мене.

Зараз я тобі заграю,
Заспіваю водночас
Ти зійди до нас, благаю,
Прошу тебе кожен раз.

Ой ти, веснонько-¬співанко,
Як дівчина молода,
Найчарівніша перлинко,
Ти й весела і струнка..

Де ж ти, де ти забарилась,
Моя веснонько  красна?
Чому й досі ти не вмилась?
Незаплетена коса....

Почекайте мене трохи,
Вже біжу, лечу до вас.
Весняні свої дороги
Я зберу, як в перший раз.

Промінець теплом засяє,
Подарує настрій мрій.
Спів пташиний залунає
Дзвоном щастя і надій.

Небо синє враз заграє,
Вранці зоренька зійде,
Соловейко заспіває,
Перша бджілка загуде.

Настрій в танцях обізветься,
Закружляє до п’яна.
Серце моє усміхнеться,
Бо надворі вже весна!

19.03.2012