Бреши

Настенька 28
Дивишся майже в очі.
Погляд ковзає глибше,
Не оминає душу.
Ноги стають слабші.

Падаєм, обійнявшись.
В глибоку шалену прірву.
Очі не мають віри,
Серце не має надії.

Тому бреши мені зовні
Про краще, що може бути.
Бо ми летимо у безодню,
Тримаючись міцно за руки.

Я очі свої закриваю
Не кажучи ані слова.
Ти відлітаєш до раю
У тебе до бога розмова.

У мене до бога мовчання.
Я не лечу до раю.
Бреши мені на прощання,
Що ми не помираєм …

©GALAGUDINA
10.02.2016