Согрей меня в своих объятьях

Ольга Пиро
ЗІГРІЙ МЕНЕ В СВОЇХ ОБІЙМАХ

А я так мрію пригорнутись,
В твоїх обіймах потонути,
Заколисавшись, мов дитя.
І так заснути у cпокої...
І вже не відчувати болю,
Лише взаємність в почуттях.
І те, до чого серце спрагле
Так палко, так невпинно прагло
Злетить у небо, наче птах.
І заспіває пісню дзвінко
Про те, як ти в своїх обіймах
моє кохання врятував.