Я болею тобой. Галина Губарева

Радко Стоянов 2
Я болею тобой,   я болею
может,  просто  я ждать не умею
может, время  течёт  иначе
оттого я хожу и плачу
оттого  мне на сердце грустно
без тебя в моём мире  пусто
на большой голубой планете
без тебя мне и  солнце не светит
счастье маленькое моё, но всё же
как его не хватает, Боже!

АЗ БОЛЕЯ ЗА ТЕБ, АЗ БОЛЕЯ
Превод: Радко Стоянов

Аз болея за теб, аз болея
и да чакам сама – не умея.
Може времето днес да е сложно,
затова аз живея тревожно,
затова ми е тъжно сърцето,
а без тебе е пусто небето.
На голямата синя планета
и прекрасното слънце не свети.
Но тъй малкото щастие мое,
не ми стига, блажени ми Боже!