12. 02. 2016 Басня О летающих миллиардах

Светлая Две Тысячи 10
Басня
Чыноўнік сон прысніў цікавы, не ведаю, мо перапіў ён з вечара той кавы, але ... пад коўдрай , у цішыне, з берушамі ў вушах , у асабістым кабінеце / бо спіць адзін, каб не мяшалі жонка з дзецьмі. А мо іх і няма, у адпачынку на Канарах, адправіў далей ад граха, хто ведае , чым скончыцца бадзяга/ Пра што я? Так! Пра сон цікавы... Дык дАлей, спадары / куды хоць ўжо далей.../ Пасылкі...бандэролі... сонм ...з Кітаю ... лятаюць зграямі мільярды... вось грошай у казну і назбіраем. І гэта, веру, праканае )))
Ці сон у рукУ , ці рукі ў брудзе... даклад наверх і пастанова ёсць... на блюдзе... Абыдзецца кітайскі зараз хлам , як Адыдас сапраўдны, як Габана...
Ну, што , народ? Я спадзяюся,ты не вельмі рады? Інакш то будзе марам нашым здрада!