Чому менi не спиться...

Геннадий Сивак
Чому мені не спиться,
Ніяк не розумію,
Смутне  під ранок сниться,
Так, що душа німіє…

Події, й лиходії,
Ті, що  щоденно тиснуть,
Чи може без надії,
А може  і  навмисно…

Творять  те, що захочуть,
Руками  лиш чужими,
На голову вмить скочать,
Придурившись своїми…

Тому  й мені не спиться,
Хоч  не один такий,
В  віршах  сумне мариться,
Аби не було дій….


Автор  Геннадій  Сівак.
10 лютого 2016 року