Довiра

Настя Крадецкая
Довіра - не відсутність ревнощів.
Довіра - відсутність страху,
Довіра - це просто впевненість,
Що ти і так стоїш на даху.
Життя безперервно плине
І не треба тут боротьби,
Щасливий той, хто сприйме
За радість прояв біди.
Довіра - відсутність залежності,
Довіра - корінь стосунку.
Жінка й чоловік - протилежності,
Від цього нема порятунку.