Зи хуьр. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Шихеринни п/ирерин им макан я,
Дагъдин къаншар, тамун арш, лап масан я
Зи хуьр руьгьдиз, имандизни кькьан я.
Мадни хьуй вун авадан зи, хайи хуьр

Гуьзел шагьвар тамар тирвал къекъведа.
Ракъинин нур пакам кьиляй хъуьреда,
Гьатда цуькевед атирдин ни, дереда,
Мадни хьуй вун авадан, зи хайи хуьр.

Мелни мехъер, кими тахьуй, уьлкведа
Яшамишрай зи хуьр атир цуькведа,
Зун ви Багълара, чуьллер тирвал къекъведа.
Мадни хьурай авадан, зи хайи хуьр.