Хуьруьз. Лейла Азизова

Лейла Азизова
Зун Дербенда ава к/елиз,
Вил гала зи хайи хуьруьхъ
Кьвед-пуд йис я хуьр такуна,
Кьарай къвезвач зи рик/из.

Вил хьанва зи чуьллерихъ,
Тамарихъни багъларихъ,
Емиш авай багъларихъни,
Чи гуьрчег тир дагъларихъни.