Музика

Виктор Плут
              МУЗИ;КА

Чуєш?... Десь музи;ка грає...
Дивовижна, чарівна!
Так душа її співає,
Бо надворі вже весна.

Залюбки замилуванням
Всю мелодію візьму
Та й з бентежним
хвилюванням
Щастя своє поверну.

З ним дзвінково заспіваю,
В небо синє полечу,
На сопілці знов зіграю
Те, що в серці я несу.

Неосяжний простір прийме
Невгасимий мій вогонь,
Котрий в день і в ніч так
                лине
До світлесеньких долонь.

Вони є моє натхнення,
Без нього не в змозі
Залишити те звучання,
Що дарують зорі.

З нею вже музика грає,
Розкривається душа.
Їй ніщо не заважає,
Коли в приспіві весна.

9.03.2012