Закоханий рондель

Вячеслав Романовський
   
О ця солодка несвобода
Тримає радісно в очах.
І не ганьбить, а звелича
Весела щедра юна врода.

Ласкавий усміх – нагорода:
Світ умістивсь  в тобі, дівча.
О ця солодка несвобода
Тримає радісно в очах.

Між нами обопільна згода –
Запалена  ж удвох свіча.
Любов однині зустріча
І обнімає нас природа…
О ця солодка несвобода…

12.02.2016.