Стара Любов

Борис Калинов
Стара Любов
и
старо вино...
Целувка във студа
под
Новата Луна,
подала сърпа си
наполовина.
Звездите са пияни-
треперят
от възбуда...
Нима, така ще е
през цялата година?
Те... Те са луди!!!

Странник
14.02.2016г
Пловдив