Рiка Прут

Сергей Белогуров
Місток вузенький над рікою Прут
Хитається, розгойдується мляво.
Хто там біжить по ньому: Цезар? Брут?
Чия в серпанку постать худорлява?
Ріка вирує... Наче навмання
Плекає та обточує каміння.
Їй ні до чого людства маячня,
Його страждання й непорозуміння.

                2004