Каханне...

Евгений Пешко
Каханне інфляцыя з’ела і цэны...
І як жа раней у продкаў было?
Без каляровая паперы ў кішэнях
Ды спрэчак хто чысціць жытло...

А зараз сукенка патрэбна:
Умовы, кватэры, садкі...
Патрэбен крэдыт на вяселле
Якое там усім да любві!

Пачуцці інфляцыя з’ела
У цэрквах і тое плаці!
Прыдзецца капіць, халера!
Без грошай - не будзе любві...