по диво

Марина Гареева
прокинешся у нього на плечі,
аби плисти у сповнених тугою,
відвертістю спустошених “прости”,
триматися за ніжність, що загоїть
примарні й заклопотані страхи,
у доторку розтане незрадливо...
летітимеш щаслива навпрямки
до Господа й коханого по диво.



13/02/2016