Серцем вболiваю...

Людмила Дзвонок
Шию-вишиваю
Ромашки, волошки...
Серце відкриваю:
- Боже, щастя б трошки!

Щоб синки вернулись,
А чиїсь татусі...
Люди розігнулись,
Були в однім Дусі!

Рушничок барвистий:
Маки серед поля!
Біле поле чисте,
Щасливая доля!

Хай би до світанку
Все, що є не білим,
Відійшло від ганку,
Край мій став би цілим!

Шию-вишиваю,
Серцем вболіваю...
         17.02.2016