***

Александр Бирзула
А зорі...ясні очі неба,
Чому ж вас хмари затуляють.
Вони з склепінь до нас воляють
О люди! Не мовчить, не треба!
Ви подивиться, ясне небо,
Немов рядном, укрила хмара.
А вітер, мовби злий нездара,
Малює те, що йому треба.