Сонячна гра у Вiдгадайку

Юрий Сафроненко
Хоч без вух, натомість зайчик -
Жовтий сонячний стрибайчик.
Скаче жваво по струмкам,
По гілках та по брунькам.
Найцікавіша у світі - гра у "відгадайку"
Набубнявились бруньки -
Будуть квітки,
чи
л
и
с
т
к
и
?
18.02.2016=GoldKing=